Rocketman- En reise i Elton Johns univers

Om arrangementet

ROCKETMAN – en reise i Elton Johns univers I'M NOT THE MAN THEY THINK I AM AT HOME OH, NO, NO, NO I'M A ROCKET MAN Glitrende briller, glamorøse drakter, gedigne platåsko og gnistrende poplåter er det vi ofte assosierer med Elton John. Men hvem var han når spotlighten var slukket og de glitrende brillene tatt av? Hva skjer når vi ikke vet hvem vi er? Hvor finner vi kjærlighet? Hvordan kan vi bli elsket? Musikklinja ved Mosjøen videregående skole har de siste månedene dypdykket i Elton Johns liv og musikalske univers. Forestillingen tar utgangspunkt musikken og handlingen fra filmen «Rocketman» med temaer som vennskap, kjærlighet, ensomhet, identitet og avhengighet. Du får høre mange av Elton Johns signaturlåter, se flotte dansenummer, spilleglede og selvfølgelig glitter og glamorøse kostymer! Medvirkende: På scenen: Elever ved musikklinja, Mosjøen videregående skole Regi: Marit Thrana & Brit Valla Musikalske arrangementer og innstudering: Emil Markussen, Geir Marius Skrede, Håkon Drevland, Bent Atle Holand, Inger Heitmann, Kine Johnsen, Sara Brygfjeld, Tonje Mari Hjertås Manus, scenografi, kostymer og markedsføring: 3MU: Maren, Ida, Valdemar, Elias, Sigrid Marie, Tobias K, Andreas, Sigrid Solsikke, Odin og Simen Koreografi og idémakere: 2MU: Celina, Erik, Oda Amalie, Preben, Julie, Eliaz, Anni, Leona, Lea, Samanta, Julian, Anna, Oliver, Aksel, Elise, Pia, Carmen 1MDA: Ida, Aryn, Susanne Emilie, Benjamin, Gloria, Isabel, Vegard, Miriam, Elisa, Ask, Mina, Natalie, Jakob, Viktoria, Maren, Erlend, Ole Jørgen, Samuel, Isak Produsenter: Musikklinja Mosjøen videregående skole v/3MU Velkommen til en storslagen kveld!