Riksteatret - Høna, egget og reven

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen
Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Lysdesigner, Scenograf: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Komponist, Lyddesigner, Musikalsk ansvarlig: Anders Brunvær Hauge, Dramatiker: Nelly Winterhalder og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Nelly Winterhalder

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Premiere: Oslo / Nydalen 25. feb 2021

Billetter til Riksteatret - Høna, egget og reven