1

"Mitt skip er lastet med" - Livsmestring som livets verktøykasse

«Mitt skip er lastet med» (livsmestring og psykisk helse). Et foreldrekurs om barns psykiske helse, barns måte å se på verden, og hvordan vi bygger gode, sterke livsfundament for barn. Barns livsmestring er det sentrale temaet i kurset.
Kurset er i hovedsak ment som et kurs for foreldre, men egner seg også for de som omgås med, eller jobber med barn.
Kurset arrangeres av Vefsn Kommunes prosjekt ‘Barn som pårørende’ og er et tilbud til alle med barn i Vefsn kommunes barnehager, samt barne- og ungdomsskoler.

Glede, engasjement, glød og entusiasme er egenskaper Nina setter svært høyt. Hun har en sterk tro på at disse kan bringe et hvert menneske veldig langt. Spesielt i arbeidet med mennesker er en slik holdning til dagen, utfordringer og hverandre viktig. Livet leves i alle farger, og rommer både blankt hav og full storm. Men, man kan velge å forholde seg til det på ulike måter. Når livet «banker på døra» kan man velge å lukke den igjen, eller by livet opp til dans! Hva man velger er helt opp til en selv. Ninas kurs og foredrag bærer preg av tydelig faglig engasjement, hennes tanker, energi og en sterk glede over å få stå på scenen! Hun er et fyrverkeri på scenen og har en kjempefin evne til å formidle viktige og samtidig alvorlige temaer.

For bestillingskode, ta kontakt med barnehagen eller skolen til ditt barn, evt. prosjektmedarbeider Maria Bjørnå-Hårvik på mail: maria.iren.bjornaa-haarvik@Vefsn.kommune.no"

_
_
_