3

Honningsvågrevyens Finn Arild Selnes møter Elvis og Arnt H

Torsdag 5 desember kommer showet «Fra Vidda til Vegas» - der Honningsvågrevyens Finn Arild Selnes møter Elvis & Arnt Hjalmar - til Mosjøen Kulturhus. Showet er et fartsfyllt, humoristisk og musikalsk show i beste Honningsvågrevy-ånd.
Høsten 2018 har showet spilt 30 forestillinger fra Oslo i sør til Båtsfjord i nord for stort sett stappfulle hus og det er blitt mottatt av publikum med stor jubel.

Arnt Hjalmar (alias Stein Arild Olaussen) og Finn Arild Selnes (alias Samen) er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti - noe som jo ikke er så enkelt :-)
Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.Dette er årets latterbombe!! Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste som har sett show med Honningsvågrevyen, men vi kan også love at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.
Med seg i ryggen har herrene et meget kompetent band under ledelse av kapellmester Tom Rønningsveen - bl.a kjent som kapellmester for Queentributen «The Show Must Go On» m/ Åge Steen Nilsen.

_
_
_