Hairspray jr. The musical! Premiere

"Det er 1962, håret for de store forandringer. Tracy Turnblad er en stor jente med et stort hår og et enda større hjerte. Hennes store lidenskap er dansing og drømmen er å opptre på "The Corny Collins Show," byens hippeste danseprogram på tv. Og Tracy er tilsynelatende en passende deltager, bortsett fra en liten detalj. Hun passer ikke inn. Hun er for stor.

Men dette stopper ikke Tracy. For er det en ting denne jenta vet, så er det at hun ble født på dansegulvet, hun var rett og slett "born to boogie".

Tracy og vennene hennes skal få sin sjanse, og snart baller det på seg med forelskelse og intriger på tv til tøff konkurranse om tittelen "Unge Frøken Hårspray 1962." Kronet blir den med den feteste frisyren. Når ting går som tyngst må Tracy hente fram sine beste egenskaper. Kan sangen og dansen gi henne ny kraft?"

Når stort hår møter store drømmer kan alt skje!

MEDVIRKENDE: Musikal (13+) i Vefsn Kulturskole

REGI: Marit Thrana & Danays Gregersen
KOREOGRAFI: Danays Gregersen
MUSIKALSK INNSTUDERING: Marit Thrana

KOSTYMER: Åse Fossberg og elever på visuell kunst
SCENEPRODUKSJON: Mosjøen Kulturhus
Kjell Vesterheim, Kenneth Søttar, Hans Jacob Øksne
PRODUSENT: Vefsn Kulturskole

RETTIGHETSHAVERE:
Hairspray Jr. er basert på filmen fra New Line Cinema, skrevet og regissert av John Waters.

MANUS: Mark O’Donnell & Thomas Meehan
MUSIKK: Marc Shaiman