Flo og Fjære - Festspillene Helgeland

Digital Seter presenterer for første gang forestillingen «Flo og Fjære» på Festspillene Helgeland i 2020. Ideen bak er tidsbilder fra Mosjøens 150-årige historie utdypet som en multimediaforestilling med musikk, teater og video.
Digital Seter består av to trombonister, en vokalist og en videokunstner, ensemblet byr dessuten på et stort instrumentarium av lur, bukkehorn, fiolin, harpe, perkusjon og elektronikk. Video projekteres direkte på ensemblet, på oppstilte rammer og på scene og gulv. Scenografi og videokunst er utviklet av Åslaug Krokann Berg i samarbeid med Carle Lange. For å regissere «Flo og Fjære» med tekst, lyrikk, musikk og elektroniske effekter har vi knyttet til oss Torfinn Nag som instruktør.