2

Flere Farger Vefsn

«Flere Farger Vefsn – Alt du treng» er en del av det multikulturelle kunstprosjektet Fargespill, som oppstod i Bergen i 2004.

I «Flere Farger» er barn, ungdom og voksne fra hele verden, inkludert Norge, aktører i ei musikalsk forestilling. De fleste av barna og ungdommene har kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere, og det er disse unge, lovende aktørene som står på scenen sammen med et glimrende band: Jim-Ronny Lorentsen, Christin Eriksen,
Kjell-Ivar Olsen, Saska Cvijanovic, Ivar Harry Johansen og Alf Marius Valan.

«Flere Farger» er et musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, synliggjort gjennom musikk og dans fra deres respektive land og fra vår norske folkemusikk. I «Flere Farger» er det musikken og kunsten som er i fokus, og vi lover, bokstavelig talt, ei fargerik forestilling! Årets tittel-låt er «Alt du treng» skrevet av våre lokale rappere Jørn «Jeezy» Østvik og Emil Larsson. Gled deg! ?

Kunstnerisk ansvarlig:
Vefsn Kulturskole

Regi & koreografi:
Marit Thrana & Danays Gregersen

Musikalsk innstudering og instruksjon:
Åse Fossberg, Christin Eriksen, Jim-Ronny Lorentzen, Saska Cvijanovic, Kjell-Ivar Olsen, Susann Ulvang

Samarbeidspartnere, koordinatorer og praktiske tilretteleggere:
«Flere Farger Vefsn» er i hovedsak et samarbeid mellom Vefsn kulturskole og Mosjøen skole, med økonomisk støtte fra Flyktningefondet i Vefsn Kommune, Barne- og ungdomsdirektoratet, Helgeland Sparebanks Gavefond og Nordnorsk jazzsenter. Andre samarbeidspartnere er Vefsn Folkehøyskole Toppen, Vefsn Voksenopplæring og Mosjøen Kulturhus.

Rettighetsinnehaver
Stiftelsen Fargespill // www.fargespill.no

_
_
_