1

En julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Confus

Chris Medina, Eirik Næss med pianist Lars Støvland ringer julen inn i Mosjøen Kulturhus den 25. November. Det blir kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt litt originalt materiale og selvfølgelig Chris sin megahit What Are Words. Denne kvelden har vi gleden av å ha med oss ConFus.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant av dette utga superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio BISÅN, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Eirik har også jobbet på og av scenen med et bredt spekter av artister som Alan Walker, Ida Maria og Angelina Jordan. Han har også vært å se på TV i beste sendetid i programmer som Stjernekamp og Beat for Beat.

Lars Støvland er pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, og har som musiker og/eller arrangør blant annet jobbet med John Newman, Adam Douglas, Julie Bergan, Daniel Kvammen og Jan Eggum.

Vi tar oss god tid til å slå av en prat med publikum etter konsert:)

https://www.facebook.com/events/255775741717631/

_
_
_