An act of God - Frank Kjosås

Etter å ha rundet nesten 300 forestillinger med religionssatire i The Book of Mormon, kommer Frank Kjosås til Mosjøen Kulturhus med broadwaysuksessen An Act of God. Med seg har han komiker Henrik Thodesen og musiker Simen Solli Schøien.

Få den usminkede sannheten om den egentlige betydningen av de ti bud, skapelsen og alle spørsmålene menneskehetene har gnagd på i tusenvis av år.

Etter et par årtusener i kosmisk dvale har gud igjen bestemt seg for å opplyse, informere og å gi oss ti reviderte bud. Siden det gikk helt middels å sende sin enbårne sønn sist, har han denne gangen bestemt seg for å representere seg selv. Det å innta Frank Kjosås sin kropp, kan virke som et noe spesielt valg for en skikkelse av Guds kaliber, men.. Ja, hans veier er uransakelige.

Hvorfor skjer fæle ting med gode mennesker? Hører han på bønnene våre? Bryr han seg egentlig om fotballresultater og valgkamp? Dette, og mye mer, vil Gud gi deg svaret på.

Billetter til An act of God - Frank Kjosås

1. Lør 8. feb kl 18:00 Hovedsalen Les mer Kjøp