Fagforbundet inviterer til foredraget: Irriterende kolleger

Om arrangementet

Foredrag for Fagforbundets medlemmer

Per Henrik Stenstrøm (56) er forfatter og foredragsholder. I 2021 ga han ut den kritikerroste boken «Irriterende kolleger» og hans foredrag handler om de brysomme forskjellene som oppstår på en arbeidsplass.
Per Henrik har 30 års erfaring fra mediebransjen og er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør. Som journalist og redaktør. Den Volda-utdannede journalisten har vært programleder på tv og radio i en årrekke. Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene før han startet eget selskap i 2015, var han programdirektør i P4.
Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram. Han er samarbeidspartner med rådgivningsselskapet First House.
Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder og en av de som virkelig stråler fra scenen.

«Irriterende kolleger»
I dette foredraget analyserer Per Henrik hver av de sju irriterende kollegatypene fra boken «Irriterende kolleger» og gir gode råd for hvordan de kan forstås best. Målet er selvsagt å samarbeide bedre med dem man ikke finner det så lett å samarbeide med. Her får du konkrete løsninger og tips. I tillegg får du ekte historier fra arbeidsplasser Per Henrik har besøkt – underholdende og tankevekkende! Her er det med andre ord mye å kjenne seg igjen i for de aller fleste!